Betalen bij Manchetknopen.com

Het betaalproces verloopt via onze betalingsprovider MultiSafepay. Zij faciliteren de gehele betalingsafhandeling. Vanzelfsprekend laten wij het betaalproces via een beveiligde SSL verbinding verlopen. Bij Manchetknopen.com kunt u op de navolgende manieren makkelijk, veilig en snel betalen:

Ideal
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, iDEAL is alleen mogelijk als u een Nederlandse bankrekening heeft;

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Manchetknopen.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf computer of tablet beheren. AfterPay houd u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Bij Manchetknopen.com kunt u achteraf betalen tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Mister Cash
Deze betaalmethode is geschikt voor klanten met een Belgische bankrekening

VISA, Mastercard en MAESTRO
U betaald met uw creditcard, hieraan zijn geen extra kosten verbonden

PayPal
U kunt makkelijk bij ons betalen met PayPal, hieraan zijn geen extra kosten verbonden

Sofort Banking
Deze wijze van betalen sluit aan bij klanten in het bezit van een Duitse bankrekening

Overschrijving
U kunt het totaalbedrag overmaken onder vermelding van uw bestelnummer. In dit geval gaan wij tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat een overschrijving door de bank verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan. Voor betalingen vanuit het buitenland, dient het BIC en IBAN nummer gebruikt te worden. 

IBAN : NL29 RABO 0308 8193 06 ( t.n.v. Manchetknopen Groothandel)
BIC   : RABONL2U 

Op verzoek kunnen Zakelijke bestellingen uiteraard op factuurbasis geleverd worden met een betalingstermijn van 14 dagen.