Kunst manchetknopen of manchetknopen als Kunst?

Grote namen in de kunst zijn toch zeker wel Escher, Gustav Klimt en Karel Appel. Maar vergeet zeker onze grote meesters niet zoals een Johannes Vermeer, Rembrandt en Vincent van Gogh. Van al deze kunstenaars treft u manchetknopen aan in de collectie bij manchetknopen.com.

37 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

37 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

 

Kunst manchetknopen of manchetknopen als Kunst?

Grote namen in de kunst zijn toch zeker wel Escher, Gustav Klimt en Karel Appel. Maar vergeet zeker onze grote meesters niet zoals een Johannes Vermeer, Rembrandt en Vincent van Gogh. Van al deze kunstenaars treft u manchetknopen aan in de collectie bij manchetknopen.com. Tot in het detail kunt u het kunstwerk bewonderen zoals De Sterrennacht, De Nachtwacht en Het Melkmeisje van Johannes Vermeer. Zelfs de kleinste details zijn perfect zichtbaar, zo geeft u een originele set manchetknopen cadeau die de liefhebber van Kunst zeker zal waarderen. Wat het extra bijzonder maakt is dat iedere set een bijpassende verpakking heeft. Aan de buitenzijde van deze mooie cadeauverpakking staat het kunstwerk nog perfect afgebeeld.

Perfect bij ieder kostuum

Manchetknopen met een kunstwerk geven juist een extra uitstraling aan uw kostuum dus beken kleur met een kunstwerk van Mondriaan in de bekende heldere kleuren. Maar een zwart heren kostuum, met een wit overhemd en dan gecombineerd met zwart en witte kunstwerken. Denk dan aan het kunstwerk van Escher in de manchetten van uw overhemd. De afbeelding lucht en water, zwart wit, samenspel van licht en schaduw. Zo is uw outfit extra persoonlijk en is uw manchet gevuld met een kunstmanchetknoop een mooi opvallend detail.

Zelf een Kunstwerk laten maken als Manchetknoop?

Doordat wij de manchetknopen zelf maken, kunnen we altijd ook een kunstwerk voor u op maat maken. De levertijd is kort dus als u op het laatste moment toch nog een mooi cadeau wilt geven, dan zijn manchetknopen Art – Kunst echt een perfect idee. We werken met de beste materialen en onze ontwerp afdeling zal u graag helpen bij het maken van een set Manchetknopen op maat.