Altijd op tijd met Horloge Manchetknopen

Draag in de manchetten van uw overhemd een set Horloge Manchetknopen, deze echt werkende horloge manchetknopen werken op batterijen. De batterij van de horloge manchetknoop is eenvoudig te vervangen. Uiteraard zijn alle horloge-manchetknopen voorzien van gehard mineraalglas, veilig en kras vast zit uw uurwerk dus achter glas.

8 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

 

Altijd op tijd met Horloge Manchetknopen

Draag in de manchetten van uw overhemd een set Horloge Manchetknopen, deze echt werkende horloge manchetknopen werken op batterijen. De batterij van de horloge manchetknoop is eenvoudig te vervangen. Uiteraard zijn alle horloge-manchetknopen voorzien van gehard mineraalglas, veilig en kras vast zit uw uurwerk dus achter glas.

Met oog voor detail zijn de horloges uitgewerkt zo draagt u echt een mooie set horloge manchetknopen. U kunt kiezen uit horloge manchetknopen met een goudkleurige afwerking of manchetknopen met een zilverkleurige afwerking de mechanieken die u door uw manchetten heen steekt sluiten uiteraard aan bij de sfeer en afwerking van deze bijzondere sets horloge manchetknopen.

De horloge manchetknopen zijn verkrijgbaar met verschillende wijzerplaten en de zgn. kast is hebben wij in diverse kleuren. Manchetknopen horloge zwart, horloge manchetknoop groen maar ook in helder blauw en rood vindt u in onze collectie echt werkende horloge manchetknopen. 

Handgemaakte Manchetknopen

In Nederland worden van oude horloge uurwerken manchetknopen gemaakt, doordat het glas en de wijzenplaten niet meer aanwezig zijn kunt u direct het oude uurwerk zien van vintage horloge. Deze horloge uurwerk manchetknopen zijn niet meer werkend maar wel prachtig om te dragen. Unieke set manchetknopen met een prijs van € 27,95 of € 29,95 koopt u voor een mooie prijs een prachtige, unieke set Manchetknopen.

Manchetknopen uurwerk Tourbillon

In onze collectie horloge manchetknopen hebben we de echt werkende Horloge manchetknopen, maar ook manchetknopen die worden gemaakt van oude horloge uurwerken. Daarnaast vindt u in ons ruime assortiment ook de zgn. Manchetknopen uurwerk Tourbillon.

Uurwerk manchetknopen Tourbillon met een bewegend onderdeel van een mechanisch horloge achter gehard mineraal glas, deze manchetknopen zijn plm. 2,0 cm en rond van model.