Maak uw outfit compleet met een passende set Manchetknopen

Herenkostuums zijn vaak zakelijk van kleur, donkerblauw, zwart, grijs of bruin tinten. Uiteraard door het kiezen van mooie stoffen en dessins kunt u wel de persoonlijke sfeer en uitstraling kiezen die bij u past. Maar met deze kleurrijke manchetknopen geeft u nog een extra persoonlijk toevoeging aan uw outfit die u met veel plezier zult gaan dragen.

7 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Manchetknopen Aqua

Equinox
€ 14,90

Manchetknopen Love

Equinox
€ 14,90

Manchetknopen Red Star

Equinox
€ 14,90

Manchetknopen Village

Equinox
€ 14,90

7 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

 

Maak uw outfit compleet met een passende set Manchetknopen

Herenkostuums zijn vaak zakelijk van kleur, donkerblauw, zwart, grijs of bruin tinten. Uiteraard door het kiezen van mooie stoffen en dessins kunt u wel de persoonlijke sfeer en uitstraling kiezen die bij u past. Maar met deze kleurrijke manchetknopen geeft u nog een extra persoonlijk toevoeging aan uw outfit. Zorg dus voor een mooie set manchetknopen die helemaal aansluit bij uw persoonlijke voorkeur en bij de gelegenheid waar u ze met trots en veel plezier zult gaan dragen.

Beken kleur met Manchetknopen

Beken gerust kleur; Maak het verschil met manchetknopen in diverse blauw tinten, van appeltjes groen tot donkergroen, van zonnig geel tot prachtig oranje, in het thema Manchetknopen Kleurrijk vindt u letterlijk manchetknopen in alle kleuren van de regenboog. Dus kies een heerlijk opvallende kleur en geef met gekleurde manchetknopen een extra accent aan uw kostuum.

Naast dat deze manchetknopen kleurrijk zijn, zult u ook verbaasd zijn over de gedetailleerde afbeeldingen. Manchetknopen met bomen, huisjes, gekleurde blokjes en opvallende motieven, maar alle ontwerpen hebben één ding gemeen; allemaal opvallend, uniek en kleurrijk uitgevoerd. 

Scherp geprijsde Manchetknopen

In het thema Kleurrijk bieden wij manchetknopen aan vanaf € 14,95 dus scherp geprijsde sets manchetknopen vindt u dus óók in onze online shop. Zeer geschikt om cadeau te geven op een verjaardag, bij een jubileum op Vaderdag of tijdens de Feestdagen.

Zoals u van Manchetknopen.com gewend bent worden ook deze sets Kleurrijke Manchetknopen direct geleverd in een stevige verpakking en naar wens ook alvast voorzien van cadeaupapier.