Veni Vidi Vici

Pakkende teksten maken deze manchetknopen echt bijzonder. Aangevuld met een symbool om de tekst extra kracht bij te zetten. Populaire quotes en leuke uitspraken om de dag te beginnen en te eindigen. Nu bij ons te koop! Direct uit voorraad leverbaar.

25 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

25 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Manchetknopen Qoutes

Veni Vidi Vici een gevleugelde uitspraak die zeker op een set Manchetknopen zeker niet misstaat. Deze tekst kunnen we voor u op een set Manchetknopen graveren of door middel van doming / gieten van hoogwaardige hars voor u verwerken op een set Manchetknopen. Het graveren van manchetknopen gebeurt door ons in huis en wordt gedaan met professionele apparatuur en medewerkers met verstand van zaken en met passie voor hun vak.

Graveren van een tekst of een quote is mogelijk vanaf 1 paar u kunt kiezen uit teksten die wij op onze website hebben staan of deze kunnen we speciaal voor u maken. De basis vormen van de manchetknopen zijn rond, ovaal, rechthoek of vierkant en de uitvoering is zilver- of goudkleurig.

Ieder Microsoft font is mogelijk zo kunt u het lettertype aanpassen aan de gewenste stijl en uitstraling die past bij u en de door u uitgekozen uitspraak.

Het domen van Manchetknopen is iets waar wij uniek in zijn! We werken met hoogwaardige hars die gebruikt wordt voor high-end elektronica en deze hars is kleurecht (UV bestendig) uitermate helder en absoluut kras vast. Ook na heel veel jaren zal deze set Manchetknopen voorzien van deze gegoten hars er perfect uit zien. Grotere aantallen worden ook snel en goed door ons geleverd met uiteraard een 100% kwaliteitsgarantie.

Manchetknopen met een pakkende tekst of afbeelding lenen zich juist voor het domen, de vorm van het mechaniek kunt u zelf bepalen, rond of vierkant, rechthoekig of ovaal van vorm, u kiest en wij maken deze persoonlijke set(s). De kleur van het mechaniek kunt u ook nog bepalen; antracietgrijs – stoer en modern, messing – bijzonder en stijlvol, goudkleurig -  klassiek en tijdloos, zilverkleurig –modern en strak.

Manchetknopen met een tekst, zijn uitermate geschikt als cadeau voor een Sales Team, bijvoorbeeld de tekst; It takes teamwork to make a dream work. Op onze website vindt u deze als model aan in het vierkant met een zilverkleurig mechaniek maar op aanvraag zijn andere achtergrond kleuren (waar de tekst op is geplaatst) of andere vormen/kleuren van mechanieken uiteraard mogelijk.

Bel 0182 – 820 205 of mail naar de klantenservice@manchetknopen.com wij helpen u graag verder met uw persoonlijke wensen! Grotere aantallen snel leverbaar en uiteraard met een aantrekkelijke korting.

Omdat soms een grapje op een manchetknoop moet kunnen is dit al een aardige idee;  ‘Zij wilde de wereld zien, hij installeerde Google Earth’ . Of de set zwart met witte manchetknopen met de tekst; ‘Geschikt / Ongeschikt met uiteraard een ingekleurd vlakje voor beide opties. Maar we vinden het ook erg leuk om uw persoonlijke tekst te verwerken, dus we zien graag uw bestelling én de tekst tegemoet.