Stijlvolle en respectvolle Manchetknopen

Onze collectie biedt uiteraard voldoende keuze aan klassieke manchetknopen, moderne manchetknopen of manchetknopen voor speciale gelegenheden, maar in dit ruime aanbod treft u ook manchetknopen aan welke geschikt zijn voor verschillende geloven en geloofsovertuigingen.

10 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

 

Stijlvol en respectvolle Manchetknopen

De collectie van manchetknopen.com biedt uiteraard voldoende keuze aan klassieke manchetknopen, moderne manchetknopen of manchetknopen voor speciale gelegenheden, denk hierbij aan bijv. trouwen of een jubileum maar in dit ruime aanbod treft u ook manchetknopen aan welke geschikt zijn voor verschillende geloven en geloofsovertuigingen.

Uiteraard zijn ook deze manchetknopen smaakvol en respectvol en is de kwaliteit die we aanbieden uiteraard uitstekend te noemen.

Manchetknopen met oog voor detail

Manchetknopen met een gravure zoals met de tekst Faith – Hope – Love, Geloof, Hoop & Liefde worden in eigen beheer en eigen Atelier gegraveerd. De manchetknoop die we hiervoor gebruiken is door ons Team ontwikkeld. Het materiaal wat wij gebruiken voor deze gegraveerde manchetknopen is niet gevoelig voor invloeden van buitenaf en ook zal de gravure na veelvuldig dragen perfect blijven. 

Eveneens gegraveerd door manchetknopen.com is de Ichtus gravure in een zilverkleurige- of de goudkleurige set rechthoekige manchetknopen, grotere aantallen zijn zoals u van ons wellicht al weet geen enkel probleem en kunnen binnen maximaal drie werkdagen geleverd worden.

Manchetknopen Davidster, Keltisch Kruis en Manchetknopen Triquetra en Ichtus zllver met zwarte inlay zijn eveens verkrijgbaar via de webwinkel van Manchetknopen.com. Ook deze sets worden zonder extra kosten verpakt in een stevige verpakking waarin u de manchetknopen kunt bewaren.

Manchetknopen met uw ontwerp

In eigen beheer maken we manchetknopen voorzien van een speciale laag (doming), deze laag is absoluut kras vast en UV bestendig waardoor ook een donkere ondergrond zoals zwart of donkerblauw perfect van kleur blijven. Wij hebben zelf Manchetknopen met Kruis ontworpen, verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; Crème/bruin tinten, zwart/grijs tinten en blauw tinten. Deze manchetknopen met Kruis zijn vierkant van model en uitgevoerd in zilverkleurige mechanieken.

Wilt u zelf een ontwerp laten uitvoeren, dan zijn wij u uiteraard graag van dienst, we denken graag met u mee en zorgen voor een prachtig eindresultaat.