Manchetknopen hét Vaderdagcadeau!

Hoewel we één keer per jaar alle Vaders in het zonnetje zetten en op zoek gaan naar een mooi en passend cadeau voor Vaderdag, is het juist op een gewone dag misschien tijd voor een extra cadeau voor de allerliefste, de beste of gewoonweg de geweldigste Vader van de hele wereld.

18 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

 

Manchetknopen hét Vaderdagcadeau!

Hoewel we één keer per jaar alle Vaders in het zonnetje zetten en op zoek gaan naar een mooi en passend cadeau voor Vaderdag. Is het juist op een gewone dag misschien tijd voor een extra cadeau voor de allerliefste, de beste of gewoonweg de geweldigste Vader van de hele wereld.

Inspiratie voor een Vaderdagcadeau

Manchetknopen in de vorm van een voetbal shirt hierop staat de tekst “DAD 1” dat zegt toch al genoeg, nu alleen nog even kiezen uit een blauwe set Manchetknopen of een rode set Manchetknopen Dad nr.1. Vierkante, zilverkleurige Manchetknopen met een pakkende tekst zoals I LOVE DAD of I LOVE PAPA zijn altijd een topper rondom Vaderdag maar de manchetknopen One in a million dad eveneens in het vierkante vorm, waarbij de tekst staat vermeld in heldere kleuren, is ook heel veel besteld de afgelopen Vaderdag.

De liefste tekst op een Manchetknoop

Ontwerp zelf een mooie set Manchetknopen voor € 24,95 wij zorgen ervoor dat jullie persoonlijke boodschap, foto of andere afbeelding perfect wordt verwerkt tot een prachtige, persoonlijke set Manchetknopen. Wij maken deze manchetknopen in eigen beheer en werken met de beste machine en de beste materialen. Absoluut kras vast en UV bestendig dus alle kleuren blijven prachtig.

Scan een kindertekening in, wij maken hier een prachtige set manchetknopen van. U kunt per manchetknoop een ander ontwerp doorgeven, dus kindertekening op de ene knoop en lieve tekst op de andere manchetknoop, zonder extra kosten, dus voor € 24,95 kunt u zelf een set Manchetknopen ontwerpen.

Kortom, shop online jullie Vaderdag cadeau en met veel plezier wordt de aankoop straks uitgepakt én gedragen door een trotse Vader.