Manchetknopen Vliegen, vliegtuig en vliegtuig onderdelen

In onze collectie vliegen vindt u naast de zeer gedetailleerde manchetknopen in de vorm van een vliegtuig ook manchetknopen aan die echt werkend zijn. Manchetknopen Kompas, deze hebben een echt werkend mechaniek. Uiteraard hebben we deze kompas manchetknopen in verschillende kleuren, met met helder, kras-vast glas.

15 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

15 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

 

Manchetknopen Vliegen, vliegtuig en vliegtuig onderdelen

In onze collectie manchetknopen vliegen vindt u naast de zeer gedetailleerde manchetknopen in de vorm van een vliegtuig ook manchetknopen aan die echt werkend zijn.

Graag vertellen we over deze categorie manchetknopen graag iets meer; Manchetknopen Kompas, deze hebben een echt werkend mechaniek zodat u altijd kunt zien waar het noorden, zuiden, westen of het oosten is. Uiteraard hebben we deze kompas manchetknopen in verschillende kleuren, maar met helder, kras-vast glas is dit zeker een set manchetknopen die in de smaak zal vallen bij de man die van vliegen houdt.

Ook bewegend zijn de vliegtuig propeller manchetknopen, deze zijn stevig, stoer en verkrijgbaar in antracietgrijs, titanium grijs of zilverkleurig. Al onze manchetknopen in onze zeer ruime collectie van meer dan 1500 modellen zijn altijd perfect afgewerkt, stevige manchet mechanieken en scherp geprijsd.

Vliegtuigen als Manchetknoop, tot in de detail!

In de categorie Vliegen treft u een ruime keuze aan van manchetknopen in de gedetailleerde vorm van een vliegtuig, ook kleine details zijn zichtbaar. Zoals het passagiersvliegtuig, concorde manchetknopen, dubbeldekker, fokker dr1 als manchetknoop, maar ook de helikopter manchetknopen voor € 19,95.

Top vijf Manchetknopen in het thema Vliegen – Vliegtuig


Wij verzenden al onze manchetknopen die u besteld bij manchetknopen.com in een mooie verpakking, voorzien van gratis cadeaupapier de volgende vijf modellen manchetknopen uit het thema Vliegen – Vliegtuig manchetknopen worden het meest verkocht;

  1. Fokker DR1 op de voet gevolgd door 2. de Manchetknopen vliegtuigtuig Spitfire. Op nummer drie staat de manchetknoop Concorde als vliegtuigmanchetknopen maar een goede vierde plaats is er voor de beweegbare propeller manchetknopen waarbij de kleur antracietgrijs (titanium) het “wint” van de zilverkleurige propeller manchetknopen deze staat dus op plaats 5.