Informatie Doming

 

Uw afbeelding wordt geprint op en uitgesneden uit speciaal folie, hierna wordt er een laagje hars over de afbeelding gegoten. Deze hars is extreem helder, UV bestendig en absoluut krasbestendig en zorgt voor een ruimtelijk effect waardoor de kleuren diepte krijgen en levendig worden. Daarna wordt uw ontwerp in het mechaniek geplaatst. U kunt kiezen uit verschillende kleuren mechanieken; zilver, goud, antraciet of messing. Tevens kunt u zelf de vorm van het mechaniek bepalen; rechthoek, vierkant, rond of ovaal.

Bestand aanleveren

Uw foto of een gedeelte van de foto moet worden bijgesneden om deze passend te maken in de vierkante, ronde, rechthoekige of ovale vorm. Wij adviseren om dat niet zelf te doen. Stuur ons de hele foto in groot formaat zodat wij de foto passend kunnen maken. Op die manier kunnen wij er zorg voor dragen dat er er voldoende ruimte rondom het onderwerp blijft.

De linkerfoto van het meisje is zoals we de foto het liefst aangeleverd krijgen. We kunnen een goede uitsnede maken waardoor het hele hoofdje goed zichtbaar is met voldoende "lege" ruimte er om heen. De rechterfoto is te krap waardoor de uitsnede van de cirkel teveel van het meisje af moet snijden om geen witte randen eromheen te krijgen.

 

Als u doming manchetknopen met tekst wit bestellen hoeft u geen bestand aan te leveren. U hoeft dan alleen de gewenste tekst, lettertype en kleuren door te geven en wij maken een mooie layout voor u die perfect in de manchetknopen past.

Hulp bij uw ontwerp

Zodra wij bestanden aangeleverd krijgen zullen wij ten alle tijde gaan voor het beste resultaat. We denken daarom graag met u mee en kunnen geheel kosteloos op uw verzoek de foto nog iets aanpassen met Photoshop. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de klantenservice via de email klantenservice@manchetknopen.com of telefonisch op nummer 0182-820205. Is alles duidelijk, dan kunt u uw bestelling direct via de website plaatsen en heeft u de set(s) binnen enkele dagen in huis.

We zijn u graag van dienst met uw ontwerp. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 
Samen met u gaan we voor het beste resultaat en 100% tevredenheidgarantie!