Omschrijving

Manchetknopen van Echt Zilver - gehalte 925/1000 

Rechthoekig van vorm, stijlvolle set Manchetknopen waarvan het aangezicht van de manchetknopen is gematteerd (gediamanteerd), de randen zijn glanzend afgewerkte (facet rand). Deze set Manchetknopen is gerhodineerd wat zorgt voor een extra mooie glans en gloed.

U kunt eenvoudig initialen of een naam invoeren, wanneer u één van de ruim 15 lettertypes selecteert worden de door ingevulde letters direct zichtbaar aangepast in het geselecteerde lettertype. Zo krijgt u vooraf een digitaal ontwerp te zien en kunt u eenvoudig zelf een keuze maken.

Onze vaardige medewerkers controleren altijd de uitlijning voordat ze de gravering plaatsen. Mocht uw digitale ontwerp op uw beeldscherm niet helemaal in het midden staan, wij zorgen ervoor dat de tekst wel perfect gecentreerd en uitgevuld gegraveerd wordt.

Zonder extra kosten wordt uw bestelling verpakt in een luxe doosje en ontvangt u een certificaat van Echtheid bij uw aankoop. Voor manchetknopen gemaakt van Echt Zilver geldt een iets langere levertijd; houdt u rekening met een levertijd 1 tot 5 werkdagen. Altijd bezorging als een Pakket via PostNL met Track & Trace nummer.

Productinformatie

Materiaal : Zilver gerhodineerd - Sterling zilver 925/1000
Bewerking: Glanzend en gematteerd
Breedte(mm): 18 en de hoogte bedraagt mm): 11,5 mm

Manchetknopen Sterling Zilver Rechthoek Gematteerd (925/1000)

€ 109,95
  • Kleur:Echt Zilver
  • Ontwerper: Equinox
  • Artikel nr: 595-113 LUw tekstKies uw lettertype