Omschrijving

Manchetknopen van Echt Zilver - gehalte 925/1000 

Zeer fraaie set manchetknopen, waar zeker de details een mooi een stijlvol element in zijn. De combinatie tussen gematteerd en glanzende afwerking en het lijnenspel geven deze set Manchetknopen een extra speciale uitstraling.

U kunt eenvoudig initialen of een naam invoeren, wanneer u één van de ruim 15 lettertypes selecteert worden de door ingevulde letters direct zichtbaar aangepast in het geselecteerde lettertype. Zo krijgt u vooraf een digitaal ontwerp te zien en kunt u eenvoudig zelf een keuze maken.

Uw gravure wordt met aandacht geplaatst, mocht uw digitale ontwerp op uw beeldscherm niet helemaal in het midden staan, wij zorgen ervoor dat de tekst wel perfect gecentreerd en uitgevuld gegraveerd wordt.

Zonder extra kosten wordt uw bestelling verpakt in een luxe doosje en ontvangt u een certificaat van Echtheid bij uw aankoop. Voor manchetknopen gemaakt van Echt Zilver geldt een iets langere levertijd; houdt u rekening met een levertijd 1 tot 5 werkdagen. De bezorging vindt plaats als een pakket via PostNL met Track & Trace.

Materiaal: Zilver met een poli/matte afwerking - Sterling zilver 925/1000
Bewerking: Poli/mat Gematteerd en glanzende afwerking
Breedte(mm): 17,5
Hoogte(mm): 12

Manchetknopen Sterling Zilver Rechthoek Glanzend & Gematteerd (925/1000)

€ 119,95
  • Kleur:Echt Zilver
  • Ontwerper: Equinox
  • Artikel nr: 17653-113 LUw tekstKies uw lettertype