Omschrijving

Manchetknopen van Echt Zilver - gehalte 925/1000

Vierkant van vorm waarbij de voorzijde van de manchetknopen is gematteerd (gediamanteerd) en de randen glanzend zijn afgewerkt. De gehele set Manchetknopen is gerhodineerd wat een mooie luxe uitstraling geeft aan deze set Manchetknopen.
 
U kunt eenvoudig initialen of een naam invoeren, wanneer u één van de ruim 15 lettertypes selecteert worden de door ingevulde letters direct zichtbaar aangepast in het geselecteerde lettertype. Zo krijgt u vooraf een digitaal ontwerp te zien en kunt u eenvoudig zelf een keuze maken.
 
Uw gravure is bij ons in goede en vaardige handen. Voordat we de gravering plaatsen wordt de uitlijning gecontroleerd, mocht uw digitale ontwerp op uw beeldscherm niet helemaal in het midden staan, wij zorgen ervoor dat de tekst wel perfect gecentreerd en uitgevuld gegraveerd wordt.
 
Zonder extra kosten wordt uw bestelling verpakt in een luxe doosje en ontvangt u een certificaat van Echtheid bij uw aankoop.Voor manchetknopen gemaakt van Echt Zilver geldt een iets langere levertijd; houdt u rekening met een levertijd 1 tot 5 werkdagen. De bezorging wordt verzorgd door  PostNL, pakket met een Track & Trace.
 

Productinformatie

Materiaal: Zilver gerhodineerd - Sterling zilver 925/1000
Bewerking: Poli/Mat aangezicht gematteerd achterzijde en mechaniek glanzend
Breedte(mm): 15,5
Hoogte(mm): 15,5

Manchetknopen Sterling Zilver Vierkant Gematteerd (925/1000)

€ 109,95
  • Kleur:Echt Zilver
  • Ontwerper: Equinox
  • Artikel nr: 032-113 LUw tekstKies uw lettertype