Omschrijving

Manchetknopen van Echt Zilver - gehalte 925/1000 

De vorm van deze set manchetknopen is achthoekig, waarbij het middengedeelte gematteerd is (gediamanteerd) en de randen zijn glanzend afgewerkte (facet rand). Prachtige set manchetknopen, stijlvol met een luxe uitstraling.

U kunt eenvoudig initialen of een naam invoeren, wanneer u één van de ruim 15 lettertypes selecteert worden de door ingevulde letters direct zichtbaar aangepast in het geselecteerde lettertype. Zo krijgt u vooraf een digitaal ontwerp te zien en kunt u eenvoudig zelf een keuze maken.

Uw gravure wordt door vaardige medewerkers uitgevoerd, voordat de gravure wordt geplaatst, wordt altijd de uitlijning gecontroleerd. Mocht uw digitale ontwerp op uw beeldscherm niet helemaal in het midden staan, wij zorgen ervoor dat de tekst wel perfect gecentreerd en uitgevuld gegraveerd wordt.

Zonder extra kosten wordt uw bestelling verpakt in een luxe doosje en ontvangt u een certificaat van Echtheid bij uw aankoop. Voor manchetknopen gemaakt van Echt Zilver geldt een iets langere levertijd; houdt u rekening met een levertijd 1 tot 5 werkdagen. Altijd bezorging als een Pakket via PostNL met Track & Tracenummer.

Productinformatie

Materiaal: Echt Zilver met een poli/matte afwerking - Sterling zilver
Bewerking: Mat gediamanteerd
Breedte(mm): 16,5 Hoogte(mm): 12,5 

Manchetknopen Sterling Zilver Achthoek Gematteerd (925/1000)

€ 109,95
  • Kleur:Echt Zilver
  • Ontwerper: Equinox
  • Artikel nr: 594-113 LUw tekstKies uw lettertype